DAÜ Uluslararsı Yaz Okulu İran'lı Yaz Okulu Öğrencilerini Karşıladı

DAÜ Uluslararsı Yaz Okulu İran
Yayınlanma Tarihi: 10 Haziran 2016, Cuma

DAÜ Uluslararsı Yaz Okulu her yıl dünyanın bir çok farklı ülkesinden gelen öğrencilere ev sahipliği yapmaktadır. Geçmiş yıllarda farklı ülkelerden gelen öğrenciler arasında İran'lı öğrenciler de vardı. Bu yıl yine İran'dan gelen ilk kalabalık öğrenci grubumuz dün kampüsümüze ulaştı. DAÜ kampüsüne ulaşan öğrenciler öğle yemeğinden sonra küçük bir kampüs turunun ardından odalarına yerleştirildi.

Yaz okulumuzun zengin programı içerisinde her gün yer alan çeşitli aktiviteler de bulunmaktadır. Öğleden sonrayı dinlenerek geçiren öğrenciler, akşam yemeğinden sonra yaz okulu koordinatörleri ve asistanlarının da katıldığı bowling, pin pon, snoker gibi çeşitli etkinliklerle gecelerini eğlence ve coşkuyla doldurdu.