Dogu Akdeniz Yaz Okulu Bayram Kutlamasi

Yayınlanma Tarihi: 8 Temmuz 2016, Cuma

Dogu Akdeniz Universitesi Uluslararasi Yaz Okulu, 4 Temmuz 2016 Pazartesi gunu saat 18.30'da yani Ramazan ayinin son Iftar gununde, 2016 yaz okulu ogrencileri, akademik personeli ve asistanalari icin bayram oncesi yemegi duzenledi.

Eid al- Fitr Arapca kelime olup, Turkce karsiligi ise Bayram olan bu onemli dini bayram tatili tum dunya capindaki Muslumanlar tarafindan Ramazanin bitisini, Islam'a ait  tum ay boyu oruc tutmayi ve boylelikle orucun bitisine isaret etmek icin kutlanmaktadir.

Yemek, konuklarin gelmesiyle birlikte basladi.  Daha sonra DJ, konuklara cesitli turde muzik calarken misafirler de bu esnada birbirleriyle sohbet edip, dostca iletisim kurdular.  Ayrica gece boyunca oyunlar oynandi ve dilek balonlari gok yuzune gonderildi. Lezzetli yemekler de aksam yemegi olarak misafirlere sunuldu.