Skip Navigation LinksNews

DAÜ Yaz Okula Gelen Öğrenciler DAÜ'ye Hayran Kaldı

DAÜ Yaz Okula Gelen Öğrenciler DAÜ
Yayınlanma Tarihi: 23 Temmuz 2014, Çarşamba

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Uluslararası İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcılığı tarafından her yıl düzenlenen Uluslararası Yaz Okulu için dünyanın farklı bölgelerinden DAÜ’ye gelen öğrenciler gerek DAÜ’nün akademik kalitesine gerekse kampüs olanaklarına hayran kaldıklarını belirttiler. Tüm yaz okulu kursları Pearson Edexcel tarafından uluslararası denkliğe sahip olup, kursu başarı ile tamamlayan öğrencilere kurs sonunda Edexcel belgesi de takdim edilmektedir. Yaz okulu süresince Türkçe ve İngilizce dil kursları yanında Mimari, Tarih, Yaratıcı Çocuk, Uluslararası Hukuk gibi çok geniş yelpazede kurslar da sürdürülüyor.

Öğrenciler Ne Dedi?

Nikita Domianenko - Rusya

Ben DAÜ’ye Rusya’dan geliyorum ve 23 yaşındayım. İngilizce eğiimi için DAÜ’yü tercih ettim. DAÜ bir kampüs üniversitesi olarak çok güzel ve çok gelişmiş. Sosyal etkinlik açısından da son derece zengin bir üniversite. Gazimağusa şehrini de gezme fırsatı buldum. Şehir gerçekten çok güzel ve tarihi zenginliklerle donatılmış. Burada olduğum için çok memnunum. DAÜ Mühendislik Fakültesi’nin başarılarından haberdarım. Bu nedenle yüksek lisans eğitimi için DAÜ’ye gelmeyi düşünüyorum.

Yana Kim – Kazakistan

Ben 14 yaşındayım ve yaz okulu için DAÜ’ye Kazakistan’dan geliyorum. DAÜ çok güzel ve eğitimi kaliteli olan bir üniversite. Lisans eğitimi için kesinlikle DAÜ’yü tercih etmeği düşünüyorum. Burada olduğum için gerçekten çok memnunum. Ülkeme dönünce DAÜ’yü herkese tavsiye edeceğim.

Assel Makhanbetova- Kazakistan

Yaz okulu için DAÜ’yü tercih ettim ve burada olduğum için çok memnunum. Ben şuan 16 yaşındayım ve ileride üniversite eğitimi için DAÜ’yü düşünebilirim. DAÜ’ye gerçekten hayran kaldım. daü gerçekten çok güzel ve büyük bir üniversite. Aldığım eğitimden de son derece memnunum.

DAÜ Web Siteleri